یکی از مقامات ارشد بانک اروپایی "ساکسو" پیش بینی کرد که کشورهای عضو ائتلاف اوپک پلاس قطعاً درباره کاهش محدودیتهای تولید طلای سیاه یعنی نفت، به توافق خواهند رسید.
نظرسنجی بلومبرگ نشان داد اوپک همانطور که در آوریل توافق کرده بود، شیرهای نفت خود را در سه ماهه دوم سال میلادی جاری برای تامین تقاضای جهانی روبه رشد گشود و تولیدش را به میزان ۸۵۵ هزار بشکه در روز در ژوئن افزایش داد که بزرگترین افزایش تولید ماهانه در یک سال گذشته بوده است.
ونزوئلا ۶۳۱۹۰۰ بشکه در روز نفت خام در ماه گذشته میلادی صادر کرده که ۶.۵ درصد نسبت به ماه مه و ۶۶ درصد نسبت به سال گذشته میلادی در همین زمان افزایش داشته است.
رئیس خانه اقتصاد ایران و ترکیه میگوید که دولت آنکارا همواره به خرید نفت و گاز از ایران علاقه داشته اما محدودیتهای تحریمی در سالهای گذشته این کار را دشوار کرده است.
شرکت گاز بصره که جوینت ونچر شرکت گاز جنوب، شل و میتسوبیشی است ۳۶۰ میلیون دلار از بازوی فاینانس بخش خصوصی بانک جهانی برای کمک به کاهش مشعل سوزی میادین نفتی جنوبی این کشور دریافت می کند.
وزیر نفت هند با اشاره به برداشته شدن محدودیتهای رفت و آمد و رشد تدریجی اقتصاد در این کشور اعلام کرد مصرف نفت تا پایان سال جاری میلادی به سطح قبل از کرونا بازمیگردد.
یش بینی های اوپک به کمبود عرضه نفت در اوت و ماههای بعد امسال همزمان با بازگشایی اقتصادها اشاره دارد و نشان می دهد این گروه و متحدانش در نشست هفته جاری فضا برای افزایش تولید دارند.
با وجود این انتظار که گروه اوپک پلاس در ماههای آینده میزان عرضه نفت را افزایش خواهد داد، شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) قصد دارد میزان عرضه به مشتریان قراردادی خود برای بارگیری در سپتامبر را کاهش دهد.
شرکت قطر پترولیوم پیش بینی کرد تقاضای جهانی برای گاز طبیعی تا حدود دو دهه آینده رشد خواهد کرد که پیش بینی خوش بینانه تری در مقایسه با گزارش آژانس بین المللی انرژی است.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ایران نفتکشی به لبنان اعزام نکرده است، اما همه کشورها ظرفیتهای ایران درباره صادرات فرآوردههای نفتی را میدانند، از این رو هر زمان از ما درخواست کمک شود این درخواست را پاسخ خواهیم داد.